vr. 11 mei 2018
50 Years JOHNNY CASH at Folsom Prison – A tribute by Def Americans
  • country

Locatie: 

Jupiler Stage, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Johnny Cash – At Folsom PrisonLegendarische beelden, legendarisch concert.
En in 2018 50 jaar geleden. Johnny Cash at Folsom Prison (1968) is een van de meest geroemde live albums uit demuziekgeschiedenis. Terwijl de hippie beweging zijn hoogtepunt beleefde, bracht Cashdeze ruwe en rauwe registratie uit van een optreden in de Folsom gevangenis. Na de legendarische woorden “Hello, I’m Johnny Cash”, was het onthaal oorverdovend. Cash werkte zich na zijn signature song Folsom Prison blues door een opzwepende, melancholische, provocerende en rebelse set.

50 jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenisconcert van the Man in Black naar de Nederlandse podia.

The Def Americans
Een band die inmiddels geen verdere introductie meer behoeft. De meest authentieke Cash tribute van de lage landen en ver daarbuiten. Deze band staat op met de muziek van The Man In Black en gaat er mee naar bed. Dat hoor je terug in hun benadering van het repertoire van Johnny. Vanavond dus een integrale uitvoering van de plaat aangevuld met het beste van Cash dat niet op de plaat terecht is gekomen.

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button