za. 11 nov 2017
AC/DC, Iron Maiden, Metallica, Guns 'n Roses, Volbeat & Rockzooi (Legends of Rock Tribute Festival)
Main stage: Legends of Rock | Small stage: Rockzooi's Live Karaoke Show
  • Hardrock / Metal

Locatie: 

Beide zalen

Zaal open: 

16:00

Aanvang: 

16:30
Button ticket link
FB button

Wij hebben genoten van de afgelopen editie van de Legends Of Rock tribute night. Zelfs zozeer dat dit vraagt om een herhaling! Een XL- herhaling want volgend jaar doen we weer een Legends of Rock maar deze keer in de vorm van een heus festival!
Op 11 november 2017 zie je de toptributes van afgelopen vrijdag (Slash N’ Roses en Magnetica) terug, de tribute aan AC/DC is deze keer in handen van het Engelse AC/DC UK! Daarnaast staan er nog 2 tributes op het programma: VOLBEAT TRIBUTE, en POWERSLAVE komt de vetste nummers van Iron Maiden spelen!

In de kleine zaal hebben we iets speciaals voor iedereen die zelf wel eens deel wil uitmaken van een tributeband: Rockzooi’s Live Karaoke! Rockzooi heeft een uitgebreid repertoire (heavy) rocknummers die ze live spelen met jou als zanger! Daag je vrienden uit om op het podium te stappen of doe het lekker zelf!

Onze chefkok slingert op 11 november de winterbarbecue aan zodat je jezelf kan trakteren op een stevige hap, en natuurlijk zorgen we voor een goedgevulde bar!

Hieronder nog even enkele clipjes van de bands die je vandaag gaat zien!