vr. 29 sep 2017
Back To The 90's
  • 90's hits

Locatie: 

Hele pand

Zaal open: 

22:00

Aanvang: 

22:00

Muziekcafé open: 

18:00
Button ticket link
FB button

De jaren 90. Toen je nog naar de videotheek kon om een spelcomputer te huren. Toen je The Roots nog aan de Weemenstraat kon zien in de oude Metropool. Toen Marco Borsato nog in Groothuis stond. Toen je, als je een tussenuur had, nog stiekem een biertje kon drinken. Toen er nog wel eens een F-16 in de Hasseler Es landde, hoewel niet geheel vrijwillig. Toen je met je voortanden vastgebeten op het stuur op donderdagavond op je Gillera naar de binnenstad crosste om de hangjongere uit te hangen.

Er waren gabbers, alto’s en hiphoppers. Of je was kakker. Was je student of scholier dan protesteerde je nog wel eens voor een betere basisbeurs. Mooie tijd toch?

Naar die tijd gaan we terug maar dan met alle voordelen van tegenwoordig! Dus slinger je WhatsApp aan, gooi een bericht op je vrienden en kom allemaal samen bij Back To The 90’s op 29 september. Dan draaien we in de grote zaal weer alle hits, in de kleine zaal alle alternatieve knallers en kan je in het Muziekcafé meeblèren met Linda, Roos en Jessica of Van Dik Hout want daar alle Nederlandstalige hits. Het wordt weer ouderwets gezellig!Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo