Vandaag in Metropool

23:00 uur Zaal: Muziekcafé

Nieuw bevestigd

20/11/15

Electric Six

11/09/15

China Crisis

25/09/15

Kenny B

20/10/15

Golden Earring

05/09/15

Armand & The Kik

06/11/15

Trijntje Oosterhuis

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Poppodium Metropool, Hengelo (Ov) | Industrieplein 10, Hengelo (Ov), Netherlands

Bam! Afterparty met Club Kansloos
Party
zaterdag 30 mei 2015
Locatie: 
Muziekcafé
Zaal open: 
23:00
Aanvang: 
23:00
FB button

Na zo’n geweldige festivaldag kan alles wat daarna komt alleen nog maar tegenvallen. Elk poging tot een afterparty is bij voorbaat kansloos. Daarom dit jaar de officiële BAM! Afterparty met CLUB KANSLOOS!

Want bijna alles is kansloos aan Club Kansloos. De ballonen in de zaal zijn kansloos. Al je danspasjes zijn kansloos. Balletje balletje? Kansloos. Het haar van je vriendin? Kansloos. Plaksnorren zijn kansloos. Je garderobe is kansloos. Crocs zijn kansloos. Badslippers ook. Bierbuiken zijn sexy deze avond dus show dat navelpluis mannen! Een party organiseren na een supergeslaagd BAM! Festival? De overtreffende trap van kansloos. Maar we doen het toch! De officiële BAM! Afterparty in Metropool door CLUB KANSLOOS. Want we zeiden al dat bijna alles kansloos is. Alles behalve de muziek en het feest want dit wordt episch!

Wij trekken vanavond alle registers open. En jij moet dansen. Het liefst uit de maat dus dat komt goed uit kanslozen! Eén zaal, een zooi dj’s die schaamteloos schlagers met Rage Against The Machine in de mix gooien op een beat van Daft Punk. En al je vrienden, ja al je vrienden dus ook die gozer die altijd een beetje naar pindakaas stinkt. Neem ze allemaal mee, trek aan wat je leuk vindt of wat je al jaren niet meer aankan omdat de rits niet meer dichtgaat, en ga een avond compleet kansloos! Succes verzekerd ook voor jou kansloze! Dansen zul je. Dat wordt rennen om erbij te zijn, van het Prins Bernhard Plantsoen naar Metropool!

Minimumleeftijd: 18+ | Eindtijd: 04:00u