vr. 24 mrt 2017
Bear In Mind + Ziggy Splynt + Midnight Motel
In de Lift
  • rock

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Bear in Mind.

Bear in Mind is een Hard-Rock band die gevormd is in 2013 in Twente.
Ze houden zich nooit in met hun epische, luide en robuuste muziek. Met invloeden van Metallica, Arctic Monkeys en Foo Fighters krijgt BIM een combinatie van schreeuwende lead gitaar, funky baslijnen, bombastische drum en dynamische zang. Hun teksten vertellen verhalen over macht, verraad, wanhoop en de viering van het leven.

Vanuit hun eigen loods te Almelo hebben ze het voor elkaar gekregen om geheel zelfstandig de EP ‘Deviate’ uit te brengen in Maart 2016. De EP bevat vijf nummers, waaronder hun eerste single ‘Bemoan’. In september 2016 hebben zij hun tweede single uitgebracht genaamd ‘Trust’, en hun derde single ‘Ephemera Studio’ kwam uit in Januari 2017.
De band bestaat uit Mark Leunenberg op drum, Redwin Rolleman op lead gitaar, Tim Appelboom op basgitaar, Mathijs Schoolkate op rhythm gitaar en Justin de Mari met zang.

 

 

Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s: “Midnight Motel is seks op gitaren”, aldus 3voor12. De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De energieke en dynamische liveshow heeft inmiddels een breed publiek weten te overtuigen dat het podium niet groot genoeg kan zijn voor deze rockband. In 2013 heeft de band de 7 track CD “Taste of Life” uitgebracht met een bijbehorende videoclip “Limit”.

 

 

Ziggy Splynt is een Alternative rockband. Gefascineerd door rauwheid, harmonie en energie heeft dit trio een eigen stijl ontwikkeld. Ze zorgen met de unieke stem van de frontman, boven op de donkere sound van de gitaren, voor een bombastisch geluid. Met zware riffs en melodieuze klanken zorgt Ziggy Splynt voor een intense show.

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo