Nieuw bevestigd

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Bløf

Status Programma Detail

UITVERKOCHT
pop
woensdag 26 november 2014
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
19:00
Aanvang: 
20:00
FB button

Bløf in Metropool!
Voor de fans die te laat waren voor het al lang uitverkochte concert in Hertme in september toch nog een kans om de band live te zien! Want Bløf doet een clubtour en dan slaan ze Hengelo natuurlijk niet over. Gezien de populariteit en de snelheid waarmee het vorige concert uitverkocht raakte raden we je aan om direct om op de gele ticketknop hiernaast te drukken en daarna nog even verder te lezen. Heb je morgen ook geen spijt!Alle hits!
Gaan ze gewoon spelen. De band heeft er legio en kan gerust bestempeld worden als de meest populaire Nederlandstalige act van de afgelopen 15 jaar. Dat begon allemaal met “Liefs uit Londen” in 1997. Vele hits volgden waaronder deze die ze opnamen met The Counting Crows.Open je ogen!
Dat is de meest recente hit van de Zeeuwen en die zie je hieronder. We kunnen er kort over zijn: het gaat een prachtige muziekavond worden met de nummers en de mannen van Bløf in onze grote zaal. Zorg dat je je kaarten op tijd veilig stelt en tot 26 november!

Spotify Tracks: