Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Poppodium Metropool, Hengelo (Ov) | Industrieplein 10, Hengelo (Ov), Netherlands

Bløf

Status Programma Detail

UITVERKOCHT
pop
donderdag 3 december 2015
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
19:00
Aanvang: 
20:00
Muziekcafé: 
17:00


 

Hoeven we niet meer uit te leggen toch?
Gewoon al ruim 20 jaar aan de top van de nationale muziek scène. Bløf grossiert in gouden en platina albums en singles, scoort aan de lopende band hits, organiseert een eigen festival en verkoopt zalen en theaters moeiteloos uit. Ook ons eigen Metropool Open Air, waar de band dit jaar voor de tweede keer in successie staat, is al maanden stijf uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling volgt er dus nog een avond met de band in Metropool. We ontvingen nogal wat telefoontjes en mails van mensen die achter het net hadden gevist, en deze mensen doen we vast een groot plezier met deze aankondiging. De voorverkoop voor het concert gaat aanstaande zaterdag 6 juni om 10:00 uur van start. Wil je er bij zijn dan raden we je aan om even de wekker te zetten om je kaarten direct zaterdag veilig te stellen! Dan ben je er bij op 3 december en hoor je vast een aantal nummers die we hieronder als voorpret plaatsen.



Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Ons Muziekcafé is vanaf 17:00u geopend en Ray’s Cooking serveert een smaakvolle daghap tot 20:00u. Bekijk hier de menukaart van deze maand.

Wil je verzekerd zijn van een tafel, reserveer dan tijdig per e-mail.

Zelfde genre