vr. 07 jul 2017
Bløf (Metropool Open Air)

Status Programma Detail

UITVERKOCHT
  • pop

Locatie: 

Openluchttheater Hertme

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00
FB button
Spotify playlist link

“Wat een mooie plek, dat we hier nog nooit eerder zijn geweest”
sprak Pascal Jakobsen, de zanger van Bløf, drie jaar geleden tijdens het concert dat hij met zijn band gaf in Hertme tijdens Metropool Open Air. Nou is dat ook één van de mooiste concertlocaties van Nederland. Inmiddels is de band dus ook in 2015 en 2016 weer komen spelen in Hertme en het was wederom fenomenaal. De band zelf is superenthousiast over de locatie, de sfeer en het publiek in Hertme dus riep ook na deze show in koor “volgend jaar weer toch?” Nou! Volgend jaar weer dus! Graag gezien in het Oosten des lands!
Ook in Hengelo hebben we de band inmiddels dan 3 keer op visite gehad. Alle concerten tot nu toe waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Het onderstreept de populariteit van de band die ook landelijk zaal na zaal uitverkoopt en jaarlijks eigenhandig een succesvol festival organiseert. Aan repertoire geen gebrek want inmiddels heeft Bløf een groot aantal succesvolle schijven uitgebracht. En die worden vanavond gespeeld! Een mooie bloemlezing uit het boek 22 jaar Bløf dat gelukkig nog altijd niet ten einde is. Kom deze topband dus bekijken op een van de mooiste concertlocaties van Nederland!


Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?
Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen hieronder de googlemaps gegevens inclusief adres om in je navigatiesysteem te kloppen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Je auto parkeren kost €3,-.


Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371.

 

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:20 uur en voor de richting Enschede om 00:39 uur.

 

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op één van de websites.


Grotere kaart weergeven

 

CONSUMPTIES - CONTANT / PIN

Aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig), per bar is er 1 pinautomaat aanwezig.

Versnaperingen bij de snackkraam kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.