do. 21 sep 2017
Black Honey
  • rock

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Oorwurmen.
In de goede zin van het woord. Nummers die de hele dag in je hoofd blijven hangen. Je hebt hele slechte, maar ook hele goede en de hele goede worden gemaakt door deze 4 übercoole Britten uit Brighton. Wij kunnen geen single van Black Honey vinden die we niet leuk vinden en wachten dus ook met smart op het debuutalbum. Maar het gebrek aan een album is zeker geen belemmering om ze uit te nodigen in HengeloRoyal Blood.
Ook die zijn gegrepen door de onweerstaanbare liedjes van zangeres Izzy B en haar heren en ze vroegen de band dus mee als support voor hun tour. En het kan zo maar eens heel hard gaan met dit gezelschap. De singles en EP’s die inmiddels zijn uitgebracht worden al ware collectors’ items en dat is vaak een vroege indicatie van latere wereldfaam. Pak ze dus mooi even mee in het Paradijs vanavond. Hieronder nog een paar van die fijne liedjes om in de stemming te komen!

 

Metropool & The Daily Indie!

Indie-liefhebbers komen door deze samenwerking zeker aan hun trekken. Vanaf beide kanalen kun je de samenwerking tegenkomen in de vorm van acties, interviews, artikelen over verschillende indie acts! Leden van The Daily Indiekunnen met een kortingscode voor een mooi prijsje naar het concert.

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo