Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Poppodium Metropool, Hengelo (Ov) | Industrieplein 10, Hengelo (Ov), Netherlands

Brad featuring Stone Gossard of Pearl Jam
Support: 
New Killer Shoes
rock
zaterdag 16 februari 2013
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
19:30
Aanvang: 
20:30

Brad wie?
Gewoon Brad. En dan niet zoals Gewoon Jannes, Gewoon André en Gewoon Frans Duyts. Brad komt uit de Verenigde Staten en de mensen die houden van grunge en stevige gitaren moeten even verder lezen!

Want ?
Brad is de band van Pearl Jam gitarist en componist Stone Gossard. Naast deze gigant spelen ook Regan Hagar ( drums) en Shawn Smith ( zang) in Brad. Regan was dan weer lid van oer grunge outfit Malfunkshun, en Shawn Smith zong ook in Pigeonhed en Satchel. Muzikaal zit dat dus wel snor!


Die spelen dan vast geen jazz of zo...
Brad speelt gitaarrock, en het grunge geluid van begin jaren 90 weerklinkt nog steeds in de muziek van Brad. Stone Gossard zegt er in Lust For Life Magazine zelf het volgende over:
“Seattle was destijds een geweldige stad om in te wonen. Het leek eind jaren 80 wel of er elk weekend een nieuwe opwindende band bijkwam. Een van de meest bijzondere en meest getalenteerde jongens van die scene was Andrew Wood, zanger van Malfunkshun en Mother Love Bone. Hij overleed in 1990. Met hem is alles begonnen. Mijn enorme liefde voor die periode wordt levend gehouden met de muziek van Brad. “Zien!!!
Zeker! En bedenk dan ook dat Brad ook nog eens de band New Killer Shoes meeneemt op tour. Een upcoming punkband uit Engeland die met hun mix van ska, punk en metal ook flink weet te rocken. Je weet dus weer waar je zijn moet op 16 februari.

 

Spotify Tracks: