do. 14 dec 2017
Broederliefde

Support: 

Poke
  • hiphop

Status Programma Detail

LAATSTE KAARTEN

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Nieuw album, nieuwe hits!
Nieuwe plaat We Moeten Door komt van niks op 2 binnen in de album charts en nieuwe hits #JM en Officieel zijn binnen 5 weken goed voor meer dan 5 mil;joen views. Natuurlijk hoor je ze vanavond, wel opschieten als je dat wilt want KAARTEN GAAN HARD!
 

Voetballen of rappen?
Een groot deel van Broederliefde heeft zowel talent voor muziek als voor de bal. De uiteindelijke keuze valt op muziek en dat is achteraf een goede gebleken. De heren schitteren tegenwoordig in de concertzalen en ook het eerste stadion is inmiddels gevuld want het geliefde Kasteel van Sparta is al locatie geweest voor een concert van de mateloos populaire rappers. Hits zijn er ook, dit is de grootste!Hard Work Pays Off 2
De plaat met die hit en het album dat deuren opent naar onder meer Pinkpop, Lowlands en alle grote podia in Nederland. Er hangen verschillende gouden, platina en multi platina platen bij de mannen op de muur en ze hebben dit jaar ook nog eens een plekjes in hun prijzenkast vrij mogen maken voor een MTV Award (best dutch act), een Edison voor ‘Beste Album’ en 2 Buma awards voor de singles “Jungle” en “Mi No Lob”. Emms, Jerr, Sjaf, Mella en Edson zijn vastbesloten om ook in het nieuwe jaar diverse successen toe te voegen aan hun nu al glansrijke carrière. Broederliefde live is een feest zagen wij al eerder in een uitverkocht Metropool en we zijn dan ook blij dat de mannen terugkeren op 14 december want we houden hier wel van een feestje!Support: Poke
Die van Kamp Ras. Zijn EP klinkt uit honderden telefoons en hoedenplanken en het is slechts een kwestie van tijd voor deze prettig gestoorde rapper viral gaat. Zijn 101 Barz sessies zijn nu al legendarisch en waar veel rappers toch een beetje naar elkaar kijken, kijkt Poke vooral naar zichzelf. Poke stookt vanavond het vuurtje op!Leeftijdsgrens?
Zeker. Ben je 14 jaar of ouder dan mag je zonder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je fan van Broederliefde en nog geen 14 jaar? Dan moet er een volwassene mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa of oma of een andere vriend of familielid. Uiteraard geldt ook bij Metropool niet drinken onder de 18 en wordt er niet gerookt onder de 18. Hier wordt actief op gecontroleerd en hou je je niet aan onze huisregels dan sturen we je het pand uit. Bij twijfel hebben wij ook altijd gewoon gelijk.

 

 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button