zo. 03 jun 2018
CD - DVD - PLATENBEURS
  • Platenbeurs

Locatie: 

Hele pand, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

11:00

Aanvang: 

11:00

Op 3 juni veranderen we weer in de grootste platen en cd markt van Overijssel. Weer tijd om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp’s, cd’s, singles en dvd’s op de platen- en cd beurs. Of je nou net begint met het aanleggen van je verzameling of al een behoorlijke berg collectors items in je kast hebt staan: je vindt altijd wat van je gading want het aanbod is zoals altijd groot en gevarieerd en niet alleen professionele verkopers maar ook particulieren. Er liggen nog behoorlijk wat pareltjes op zolders dus wil je niet kopen maar juist verkopen dan is dit je kans om je waar aan te bieden! In ons muziekcafé kan je natuurlijk terecht voor een kop koffie, al dan niet met een lekkere neut ernaast. Een walhalla dus voor mensen die graag een plaat of cd opzetten dus! Eindtijd: 16:30u.

En krijg je nou lekkere trek van al dat gespeur naar al die mooie plaatjes dan is er goed nieuws voor je want chefkok Ray zorgt voor een lekkere hap voor een behapbare prijs!

Heb je nou zelf net je zolder hebben opgeruimd en juist van je platen en cd's af willen dan kan je natuurlijk ook een stand huren op onze beurs. Daarvoor kan je contact opnemen met Dynamite beurzen (info@dynamitebeurzen.nl). De link naar de website van Dynamite vind je hieronder.

FB button