Vandaag in Metropool

20:30 uur Zaal: Het Paradijs

Nieuw bevestigd

29/06/14

Nile

14/06/14

Mezzoforte

19/09/14

Dewolff

08/11/14

Gers Pardoel

25/10/14

Go Back To The Zoo

06/12/14

Kensington

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Chef'Special
Support: 
Jett Rebel

Status Programma Detail

UITVERKOCHT
pop / funk / hiphop
zaterdag 8 maart 2014
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
19:30
Aanvang: 
20:30
FB button

In de grote zaal!
Na eerder een stijf uitverkochte show in onze kleine zaal komt de Haarlemse band dit maal onze grote zaal verbouwen. De band is gegroeid. Niet qua leden, wel qua geluid. En daarmee impliceren we uiteraard niet dat de band hiervoor niet kon spelen. Want debuutalbum “One For The Mrs” stond vol lekkere nummers. Zoals deze:Nieuw album?
Zit eraan te komen! Op 7 februari gaat het album gepresenteerd worden in Paradiso. Een nieuwe single is er al. Peculiar heet het nummer en potverdriedubbeltjes wat lekker!Meer!!
Ja even wachten dus tot 7 februari. En dan die plaat grijs draaien. Ben je goed voorbereid om dan samen met de band onze Jupiler Stage in vuur en vlam te zetten. Want het gaat een mooie night out worden met Chef’Special. Hoe dat er ongeveer uitziet zie je hieronder!

Spotify Tracks: