classsh
za. 22 sep 2018
CLASSSH
Orkest van het Oosten
  • Klassiek / Electronisch

Locatie: 

Muziekcentrum, Enschede
Noorderhagen 27

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00

Klassiek in je smoel

CLASSSH is een totaal nieuwe klassieke muziekervaring. Frisse klassieke concertbelevingen voor jou op maat gesneden. Weg met alle regels en vooroordelen. Een CLASSSH tussen traditie en beleving van nu. Bite size klassieke muziek in een totaal andere setting. Puur, rauw en verleidelijk. Loop met een drankje het podium op of neem plaats in de zaal. Jij bepaalt! Visuele effecten, show en klassiek spektakel afgewisseld met fijne elektrotunes van lokale muziekhelden. Een avond waar alles klopt. Dompel jezelf onder in een concertbeleving 2.0 die je nooit meer zal vergeten!

 

Classsh in MC

CLASSSH gooit alle gebruiken van een klassiek concert overboord, behalve de inhoud. Het Orkest van het Oosten wordt in een geheel nieuwe setting gedipt. Het concept bestaat altijd uit de ingrediënten: symfonieorkest, dirigent, symfonisch muziekwerk, concertzaal en dj/host. Aan artistieke kwaliteit wordt nooit getornd, aan ouderwetse muziekmores volop!

 

In deze CLASSSH een speciale editie van César Francks enige symfonie, met Ed Spanjaard op de bok en Basic Grooves’ Bas Amro als dj en host.

CLASSSH is een samenwerking tussen Orkest van het Oosten, Wilminktheater / Muziekcentrum Enschede en Metropool.