David Ramirez
zo. 04 feb 2018
David Ramirez
  • Indie-Americana

Locatie: 

Muziekcafé

Zaal open: 

15:00

Aanvang: 

16:00

Muziekcafé open: 

15:00

Muzikale middelvinger naar Trump.
In de jaren 60 zou “We’re Not Going Anywhere” als protestplaat worden bestempeld. Maar we zitten in jaren 10 van de 21e eeuw, en met de term protestplaat doe je dit werk ook wel een beetje tekort. Daarover later meer. Eerst David Ramirez.

Singer-songwriter en maker van hemelbestormende moderne americana. Kind van Amerikaans-Mexicaanse ouders, opgegroeid in Austin,Texas, en dus geen voorstander van het bouwen van muren gebaseerd op misplaatste angsten, vooroordelen en xenofobie. Zijn verontwaardiging over de staat van het land levert een prachtige plaat op. En hij zingt ook gewoon over de liefde en zo hoor….Voor liefhebbers van ….
JASON ISBELL, RYAN ADAMS, NOAH GUNDERSEN en aanverwante vakbroeders. Gundersen produceerde ook zijn vorige plaat trouwens en samen spelen ze hieronder nog een Dylan klassieker. En het nummer Stone Age is dus die dikke middelvinger. Wij zijn zeer onder de indruk van deze man en jij zal het ook zijn. Om de drempel zo laag mogelijk te houden en omdat we vinden dat David een groot publiek verdient is de toegang vanavond gratis. Doe er je voordeel mee!

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button