vr. 26 mei 2017
De Kraaien (Metropool presents @ Atak)
Rok & Rol Safari Tour

Support: 

SpeakEasy
  • hiphop

Locatie: 

Atak Enschede

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00
Button ticket link
FB button

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog.
Sinds 2009 veroveren Prins Clit In Paanham en Bernd Gansebev de Nederlandse bodem. Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z’n Haags. De Kraaien zijn vooral bekend van ‘Ik vind je lekker’. Het gigantische succes van de met goud bekroonde single werd opgevolgd door een aantal sterke tracks zoals: ‘Pechvogel’, ‘Ik Wil Met Je Sexen’, ‘Rollen’ en hun cover van de wereldhit ‘Blurred Lines’, die De Kraaien veranderden in ‘Dat Gepijpzeik’.De Kraaien zijn terug!
Na een periode van rust zijn De Kraaien in 2016 weer helemaal terug. In maart kwam hun eerste album Goud uit, met daarop releases zoals ‘Kattenkwaad’ in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow en ‘Pony’. De teksten van de twee geboren Hagenezen zijn nog altijd rauw, rebels en spot-on. Het album bevat invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, electronica en drum ’n bass.De Kraaien live.
De Kraaien live zien is een unieke ervaring. Het album ‘Goud’ wordt gepromoot met hun tour die langs verschillende steden gaat. De aftrap werd, hoe kan het ook anders, gegeven in Het Paard in Den Haag. De unieke show garandeert 1,5 uur vol entertainment. Het podium is zoals gebruikelijk bij De Kraaien het decor voor een live-band, VJ, crowd-hypers, confetti, rookbommen en natuurlijk… Ekstertje. Vogels spotten in Atak op 26 mei!