za. 19 mei 2018
Djamila
We´re all misfits tour
  • pop

Status Programma Detail

UITVERKOCHT

Locatie: 

Jupiler Stage, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

18:30

Aanvang: 

19:00

Muziekcafé open: 

17:00

Alle meisjes kennen Djamila!
Djamila is één van de bekendste YouTubers van Nederland. De altijd goed gehumeurde en enthousiaste 24-jarige begon haar YouTube kanaal op 15-jarige leeftijd. Als fan van Avril Lavigne begint ze te zingen en gitaar te spelen en wil ze haar droom waarmaken: artiest worden! Geen idee waar te beginnen tot ze Esmeé Denters ziet. Zo’n Youtube kanaal, dat kan ik ook en haar kanaal “MeisjeDjamila” is geboren en kent een vliegende start!800.000 abo’s, 10 miljoen views per maand!
Duizelingwekkende cijfers. En ook nog eens ruim 400.000 volgers op haar Musical.ly account en 350.000 Instagram volgers. Haar debuutsingle “Brickwall” bereikt de eerste plaats in de NL I-tunes charts, heeft bijna een miljoen streams op Spotify en wordt 5 miljoen keer bekeken op haar VEVO kanaal. Een film volgt (goud) en ze staat twee keer in een uitverkocht Tivoli. Immens populair dus, ook in het oosten van Nederland. Voor alle fans dus mooi dat ze op 19 mei met haar “we´re all misfits tour“ naar Hengelo komt!Golden tickets.
Voor de grootste fans zijn er een beperkt aantal golden tickets beschikbaar. Hiermee mag je eerder naar binnen, woon je de soundcheck bij, heb je een meet & greet met Djamilla, krijg je een gelimiteerd VIP shirt en een polsband.
 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button