wo. 20 dec 2017
The Doors Alive

Support: 

Dirty Sound Magnet
  • tribute

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Vijfenveertig jaar na de tragische dood van Jim Morrison is één van de beste tribute bands van The Doors te zien in Metropool. The Doors Alive herdenken de legendarische frontman en vieren zijn muzikale erfenis en poëzie. Sluit je ogen en ga terug in de tijd van de Whiskey A Go Go in 1966. Uiteraard zullen klassiekers als Light My Fire, When The Music's Over, Riders On The Storm en The End niet ontbreken.

The Doors Alive is afkomstig uit Engeland en wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste tribute shows van deze rockhelden uit de jaren ’60. De band komt niet alleen muzikaal heel dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk, performance en magie voelt het alsof je bij een concert in de sixties bent beland. Om de authentieke sound van The Doors te creëren, spelen de muzikanten op identieke instrumenten als de originele bandleden. “The Doors Alive is the closest thing you will get!”


 

Support: Dirty Sound Magnet
Noem maar eens 10 goede rockbands uit Zwitserland op. Daar moet je even over nadenken maar weten er één gelijk op te lepelen namelijk Dirty Sound Magnet, de band die vanavond meekomt met The Doors Alive. En we snappen die keuze want deze Zwitsers hebben duidelijke overeenkomsten met de muziek van The Doors. Een zweem mystiek, rock en psychedelica zijn de hoofdingrediënten van een geluid dat ze zelf omschrijven als mystic rock. En dat dekt prima de lading als je luistert naar hun meest recente album Western Lies. Prima keuze en een mooie kans voor de bezoekers van deze avond om kennis te maken met deze bijzondere band, die ook live imponeert. Deze mannen gaan ongetwijfeld vrienden maken vanavond!


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button