do. 28 sep 2017
Evergrey
Need
  • Progressieve metal

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

19:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

The Storm Within.
Evergrey bestaat 20 jaar en de fan van deze progressieve metalband hadden zich geen mooiere verjaardagstaart kunnen wensen. The Storm Within, uitgebracht in 2016, bevat alle ingrediënten die de band zo geliefd maken: donkere progressieve rock/metal met een melancholieke inslag en niet eerder klonk de band zo compact. De band piekt op The Storm Within en dat is goed nieuws voor de fans want dat betekent dat ze Evergrey deze avond zullen zien spelen in bloedvorm!Clip met Floor Jansen!
Kenners herkennen Floor natuurlijk onmiddellijk als zangeres van Nightwish en het feit dat de frontvrouw van de grootste band uit het genre haar medewerking verleent aan de plaat van Evergrey geeft wel aan hoe groot de band inmiddels in de scene is. We verwachten niet dat Floor meekomt vanavond maar Evergrey heeft inmiddels zo veel ervaring dat dat nauwelijks een gemis genoemd kan worden. Vanavond kan je zien en horen waarom deze band al 20 jaar aan de top staat en daar voorlopig ook nog wel even zal blijven.


 

Need
Opwarmer deze avond is de uit Griekenland afkomstige progressieve / heavy band Need. Hoe dat klinkt zie en hoor je hieronder.

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo