Vandaag in Metropool

20:30 uur Zaal: Jupiler Stage
21:00 uur Zaal: Het Paradijs

Nieuw bevestigd

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Feuerengel

Status Programma Detail

UITVERKOCHT
metal
zaterdag 29 november 2014
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
19:30
Aanvang: 
20:30
FB button

Back by popular demand! FEUERENGEL!!!
Wat ons betreft de allerbeste Rammstein tribute. De band speelt niet alleen de nummers van Rammstein eng goed na, ook de spectaculaire show van de band wordt zo goed mogelijk nagedaan. Dus ook vuurfonteinen, brandende microfoonstandaards en andere special effects voor een vlammend geheel!

Dat dit een spetterende show oplevert zullen de bezoekers van het vorige concert beamen. Daarom komt Feuerengel op 29 november 2014 terug naar Metropool. Wollt ihr das Metropol in Flammen sehen? Nou niet letterlijk natuurlijk, maar voor een avond spektakel en kneiterharde teutoonse metal weet je in elk geval waar je zijn moet! Om alvast in de stemming te komen hieronder de mannen van Feuerengel aan het werk!