za. 13 mei 2017
Fischer-Z

Support: 

The Elementary Penguins

Status Programma Detail

UITVERKOCHT
  • pop

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00
FB button

Nieuwe single - Damascus Disco!
Want Fischer Z brengt nog altijd nieuw werk uit. Op 31 maart verschijnt er een nieuw album en dit is de eerste track die je er van kan horen. Frontman John Watts heeft nog altijd een scherpe pen en is vocaal sterker dan ooit!


 

En vanavond ook The Worker, Marliese, So Long…
Remember Russia, Room Service. Het zijn allemaal nummers die bij een hoop mensen in het geheugen gegrift staan. Vanaf het eind van de jaren 70 worden deze nummers de markt op geslingerd door Fischer Z. De band is in Nederland erg populair, zelfs zo populair dat ze in 1981 op Pinkpop staan boven een dan net beginnend bandje uit Ierland. Dat bandje wordt in de onderstaande prachtige beelden met even mooie muziek nog even bedankt door zanger John Watts, nog altijd de grote roerganger bij Fischer Z.Fischer Z live
Is nog altijd tof. Alle hits uit de beginjaren vliegen je om de oren, aangevuld met het beste uit de rest van de indrukwekkende catalogus. Watts is nog altijd fantastisch bij stem, en zijn stem is toch wel het trademark van de formatie, naast de eigenzinnige composities die altijd een goede hook hebben.

 


Support: The Elementary Penguins
een band uit Nederland maar als je zou denken dat deze ook uit Engeland kwam dan begrijpen we dat volledig. De invloeden van 50 jaar Britse popmuziek zijn duidelijk terug te horen bij dit gezelschap. Vanavond krijg je gewoon twee lekkere bands voorgeschoteld!

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo