vr. 23 jun 2017
Frankpop 2017: Heroes
  • pop

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

18:30

Aanvang: 

19:30
Button ticket link
FB button

Frankpop Heroes 23 juni 2017
Helden in de muziek, ze zijn een inspiratiebron voor iedereen die van muziek houdt en zelf muziek wil maken. Op 23 juni, tijdens Frankpop heroes, gaan we een aantal van die muziekhelden in de spotlights zetten. Aan bod komt muziek van Old Heroes als David Bowie, Blof, Prince en Pink Floyd maar ook new heroes als Ed Sheeran, Shawn Mendes en Nielson.

Nog meer heroes...
Alle leerlingen van gitarist Frank Meijer die willen, kunnen en vooral durven, doen mee en staan op het grote Jupilerpodium van Metropool. Iedereen krijgt de rol die bij hem of haar past. Gitaarspelen in de grote “jeugdbende” of een dampende solo in een Pink Floyd klassieker.
We repeteren in de les en op een aantal grote gezamenlijke repetities zodat we goed voorbereid zijn en elkaar goed leren kennen. Voor een volle zaal je stinkende best doen om alles wat je hebt geleerd goed te laten horen, dat is niet zomaar wat, de deelnemers kunnen we ook gerust Heroes noemen!

Frankpopband
Al deze Heroes worden, zoals altijd, begeleid door onze onovertroffen Frankpop band, bestaande uit Arjan Otte (drums), Armand Drenth(percussie), Jeffrey Revet (toetsen), Thijs Oosterhof(basgitaar) en Thijn Mulder. Voor een enkel nummer wordt de Frankpopband aangevuld met Mats Hof (saxofoon) en Sjoerd van der Blom(trompet).
Verder wordt er nog gezongen, zowel achtergondkoor als voorgrond, door Elske Haverkamp, Kirsten Ardesch, Pascal Fahrendorf, Ivo Meijer en Anika Meijer.
We hopen weer op een enthousiast publiek zodat we er een mooi feestje van kunnen maken.