za. 27 mei 2017
Hallo Venray
Aansluitend Tjolk! Everything 80’s

Support: 

Suit and Tie Johns
  • alternative

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

19:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Hieperdepiep!
Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van het album is "Where Is The Funky Party?" en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo "Where Is The Funky Party?" op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Het album komt op 22 april uit via Excelsior Recordings.En die hebben al zulke fijne platen.
30 jaar Hallo Venray heeft al veel moois opgeleverd inderdaad. Vorige plaat “Show” verraste vriend en vijand en "The More I Laugh The Hornier Due Gets" uit 1992 kan zich meten met het beste dat ooit in Nederland en daarbuiten op plaat is verschenen. In elk geval prijsnummers genoeg om 30 jaar Hallo Venray op gepaste wijze luister bij te zetten! 

Metropool & The Daily Indie!

Indie-liefhebbers komen door deze samenwerking zeker aan hun trekken. Vanaf beide kanalen kun je de samenwerking tegenkomen in de vorm van acties, interviews, artikelen over verschillende indie acts! Leden van The Daily Indie kunnen met een kortingscode voor een mooi prijsje naar het concert.

 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo