Vandaag in Metropool

16:30 uur Zaal: Jupiler Stage

Nieuw bevestigd

29/05/15

André Manuel's The Greatest Show On Earth

03/10/15

Bökkers

02/10/15

Saybia

22/10/15

Zappa plays Zappa

14/11/15

Douwe Bob

03/10/15

Extince

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Poppodium Metropool, Hengelo (Ov) | Industrieplein 10, Hengelo (Ov), Netherlands

Heartland Festival
Roots and beyond
zaterdag 25 april 2015
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
16:00
Aanvang: 
16:30

BLOKKENSCHEMA!
 


 

 

 

 

 

 

Aangezien we bij Metropool een soort aangeboren liefde voor mooie Roots muziek hebben, moest het er maar eens van komen; een tof indoor Roots festival. In onze jaarlijkse agenda duiken ze her en der al vaker op: bluesbeulen, dolende troubadours, schurende soulslijpers en honky tonkende baardmannen. Zo mochten we de laatste jaren al grootheden als Steve Earle, The Jayhawks, Mary Gauthier, Seasick Steve, Hackensaw Boys, Blackberry Smoke, Slobberbone, Jimmy LaFave en Jason Isbell ontvangen in ons mooie pand.

Daarom begonnen we vorig jaar met iets waarvan we hoopten dat het een jaarlijkse traditie zou worden: het Heartland Festival. Meer dan Roots muziek alleen. Het hele pand ademde de sfeer van the Bayou. Lekker eten, een fijne DJ, top bands en een mooie platenmarkt. Tot in de krochten van Metropool kwam je muzikanten tegen voor live sessies en interviews. Kortom, een dag die bol stond van kwaliteitsmuziek vanuit het hart.

Guess what…Op 25 april doen we editie twee van Heartland! De hele avond serveren we weer het mooiste op het gebied van roots, country, americana, blues, soul en alles ertussenin waar een hart in zit.

Welcome to Hengelo, welcome to the Heartland!

 

Het Heartland Festival wordt mede mogelijk door de Fuldauerstichting en de MAC