za. 07 apr 2018
Heartland Festival 2018: Blitzen Trapper, Tim Knol, The Grand East, Andrew Combs, Secret Sisters, The Dawn Brothers, Tangarine, Kitchenette, Baptiste W. Hamon, The Yawpers, Wink Burcham, Twain, The Old Ditch Riverhoppers
  • Roots and beyond

Locatie: 

Hele pand, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

15:30

Aanvang: 

16:00

Ook in 2018 laten we de koe weer loeien: Heartland is terug en wel op 7 april. We zijn alweer toe aan editie nummer vijf van ons festival dat zich richt op alle muziek die raakvlakken heeft met roots. Zo kan je dus op Heartland genieten van blues, americana, bluegrass en country maar kan het ook zo maar zijn dat je een soulzanger door ons pand ziet lopen.

Inmiddels kunnen we ook rustig stellen dat er nog een andere reden is om naar Heartland te gaan en dat is de gemoedelijke sfeer. Zo zit je bewonderend naar een band te kijken en enkele minuten later sta je naast de drummer te wachten op een hamburger van de barbecue. Een festival waar zowel artiesten als bezoekers zich thuis voelen en er samen een mooie dag van maken, het muzikale equivalent van noaberschap.

Voor de vroege beslissers zijn er weer een beperkt beschikbare Early Cow Tickets, nu tijdelijk te bestellen! En de eerste artiest van de 2018 editie is ook bekend: Tim Knol! Over Tim wijden we hieronder verder uit.

We hopen je ook in 2018 weer te zien. Welcome To Hengelo, Welcome to Heartland!

    

    

 

    

    


    

FB button