za. 13 apr 2019
Heartland Festival 2019
  • Roots and beyond

Locatie: 

Hele pand, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

15:30

Aanvang: 

16:00

Muziekcafé open: 

15:00

Op 13 april organiseert Metropool voor de zesde keer het Heartland Festival. Heartland richt zich op alle muziek die raakvlakken heeft met roots. Zo kan je dus genieten van blues, americana, bluegrass en country maar ook andere muziekstijlen die zich laten inspireren door deze genres vindt een plek in het programma van Heartland.

Er is nog een andere reden om naar Heartland te gaan en dat is de gemoedelijke sfeer. Zo zit je bewonderend naar een band te kijken en enkele minuten later sta je naast de drummer van diezelfde band te wachten op een hamburger van de barbecue. Een festival waar zowel artiesten als bezoekers zich thuis voelen en er samen een mooie dag van maken, het muzikale equivalent van noaberschap.

We hopen je ook in 2019 weer te zien. Welcome to Hengelo, Welcome to Heartland!
 

Early Cow special!!!!!!

Weet je nu al zeker dat je toch wel naar Heartland gaat haal dan alvast je kaart. Want met je Early Cow Heartland ticket heb je een leuke korting én kan je ook naar het optreden van THE BAND OF HEATHENS op 9 juni in Enschede. En je kan nog een keer komen opdraven met je ticket maar over die verrassing ontvang je tezijnertijd nog persoonlijk bericht van ons. Yeeha!