do. 21 dec 2017
JazzRock Café: The Pact met Martin Verdonk
  • Jazz / funk / fusion

Locatie: 

Muziekcafé

Zaal open: 

17:00

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Martin Verdonk – Percusionist
En denk niet dat Martin alleen in de oefenruimte de handen blauw slaat. Nee, Martin speelt zo ongeveer met alle grote nationale en internationale artiesten: Ilse DeLange, Nick & Simon, Jan Smit,3J’s,Doe Maar, Rob de Nijs, Paul de Leeuw, Ruth Jacott, Vandenberg Moonkings, Tristan, Shirma Rouse, Laura Fygi, Lois Lane, Karin Bloemen, Harry Sacksioni, Danny Vera, Marlayne, Brainpower,Typhoon,Denise Jannah, Berget Lewis, Ruben Hein,Lee Towers, Belle Perez, en René Froger om er maar een paar uit Nederland te noemen. Ook nog een rijtje internationale artiesten die graag van zijn uitzonderlijke talent gebruik maken? Richard Bona, Steve Winwood, Incognito, Prince,Lila Downs, Andy Narell, Lionel Richie, Chaka Khan, Snarky Puppy,George Benson, George Duke, Donna Summer,Tollak Ollestad, En Vogue, Santana…

En dat is maar het topje van de ijsberg. Maar vanavond geen internationale studio of stadion, nee, “gewoon” met band in het Muziekcafé van Metropool in Hengelo tijdens het JazzRock Café. En nog helemaal gratis ook!


Martin Verdonk – Percussie
Sietse Huisman – drums
Tico Pierhagen – Toetsen
Ronald Jonker – bas

Hieronder zie je de meester aan het werk zodat je een idee hebt wat je ongeveer kan verwachten van een avond Martin Verdonk. Spoileralert: VEEL!


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button