do. 06 apr 2017
JazzRock Café: Project Innovation
  • Jazz / funk / fusion

Locatie: 

Muziekcafé

Zaal open: 

17:00

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00
FB button

Project Innovation

Project Innovation is op initiatief van Ferry Uktolseja (gitarist) opgericht in 2015.

In Molukse kringen is Ferry Uktolseja inmiddels een bekende naam. Mocht U hem niet van naam kennen, dan zult U hem ongetwijfeld kennen van zijn muziek (Youtube en Facebook) en muzikale projekten waar hij allemaal aan heeft meegewerkt. Nu heeft hij voor het eerst een soloproject. Door de jaren heen wist hij een eigen stijl te creëren, waardoor mensen die zijn songs te horen kregen, hem direct herkenden. En nu dus ook een eigen CD.

Een CD met (instrumentale) nrs. die je niet alledaags hoort. Muziek/arrangementen in de stijl smoothjazz/ballads/gospel, een CD met muziek for your personal retreat. Bekende (Molukse) muzikanten hebben meegewerkt aan deze CD o.a.
Jane Talany (Lead/backingvocals) – en heeft meegedaan aan The Voice: https://youtu.be/P9DPkevAtM4 Nelson Gomies (Guitar)
Danny Talany (basguitar)
Jack Noya – Tifa (= soort Molukse handgemaakte trom, tevens de broer van Nippy Noya)

De songs worden aangevuld met prachtige saxofoon/altsax partijen van Leon Wildner, een saxofonist die al verscheidene keren heeft opgetreden met de Vrienden van Amstel in Ahoy.  De nieuwe CD van Ferry werd door veel mensen positief ontvangen. Op 19 februari was de CD presentatie in het uitverkochte Zimich theater in Utrecht. Tijdens het optreden werd het publiek niet alleen getrakteerd op eigen nummers van zijn CD maar ook met Jazzrock up tempo covers van o.a. Lee Rittenour/Jonathan Butler en Earl klugh. Al met al een band die je moet zien en beleven.
 

Lineup JazzRock Café:

Leadvocal - Jane Talany
Guitar - Nelson Gomies
Bass - Danny Talany
Drums - Mike van Amstel
Keyboard - Eric Wijnands
Guitar - Ferry Uktolseja
Saxofoon - Leon Wildner
Percussie - Ezra Lesimanuaja
  

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo