vr. 31 aug 2018
Kiz Eccentric
Kizomba Dance Event
  • kizomba urbankiz

Locatie: 

Muziekcafé, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:00

Kiz Eccentric is the place to be voor alle kizomba urbankiz lovers, we streven erna om de beste Dj’s en beste leraren te hebben voor een geweldige avond. Kun je nog niet kizomba dansen maar heb je dat altijd graag willen kunnen dan is dit je kans want met de gratis workshops leer jij voor je het weet de basis van kizomba zodat ook jij mee kunt dansen die avond.
Voor de al dansende kizomberos en kizomberas hebben we ook een gratis workshop op geavanceerd/intermediair niveau zodat jullie nog een paar nieuwe moves kunnen leren.
 

Dus het maakt niet uit of je nou een beginner bent of al jaren danst er is aan iedereen gedacht, na de workshops begint de party met twee geweldige Dj’s helemaal uit Rotterdam die voor een geweldige avond gaan zorgen samen met jullie.
 

De workshop word verzorgd door niemand minder dan Dwe en Annika van Kizomba Lounge, zij geven al jaren les zowel internationaal als nationaal.

De Dj’s zijn Dj Dameri en Dj Dos Anjos beiden uit rotterdam en ook beiden internationale dj’s.

Voor de eerste 50 mannen en de eerste 50 vrouwen hebben we gave goodiebags gesponsord door oa douglass, ici paris, danswinkel Ready to Dance, Salsafever en nog vele anderen dus kom op tijd want op is op.

Er wordt ook aan eten gedacht ’s avonds wat geheel word verzorgd door Klein Curacao met haar heerlijke antiliaanse gerechten.

Dus kom je vakantie afsluiten met ons bij metropool hengelo op 31 augustus en let’s kiz eccentric! 
 

Kizomba is een zwoele dansstijl oorspronkelijk uit Angola die zich erg snel verspreidt naar alle landen en dus ook Nederland, Kiz Eccentric streeft naar de beste Dj’s en de beste workshops om dit als basis te hebben voor een geweldige dansavond.

 

FB button