vr. 15 dec 2017
Lacuna Coil
Exclusieve NL show

Support: 

Cellar Darling
  • metal

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00

Muziekcafé open: 

17:00

The Italian Godfathers
En niks geen louche zaakjes, Lacuna Coil handelt in dikke riffs, hemelse zangliijnen, verontrustend gegrom en drums en bassen die je in je buik raken. Dat doen ze al jaren met veel succes en de band vervult een pioniersrol als het op symfonische metal aankomt. Op elke plaat weet deze band weer te verrassen en dus ook op hun meest recente “Delirium” waar onderstaand nummer ook op staat.Maar 1 show in Nederland!
En die is in Hengelo deze avond en daar zijn we best wel een beetje trots op. Sinds 1999 maakt Lacuna coil al platen en ze zijn verantwoordelijk voor een paar klassiekers in het genre. Sinds het debuut staan ze op alle festivals en in alle zalen die er toe doen. Kilometers ervaring dus en een band die het klappen van de zweep kent. Dat levert een dikke show op en als je iets hebt met symfonische metal dan ben je vanavond in het oosten des lands om getuige te zijn van een optreden van één van de grootste bands uit het genre!Support: Cellar Darling
Uit de as van Eluveiti herrijst Cellar Darling. Muzikanten met ervaring op de internationale podia dus en dat hoor je terug op hun debuut ‘This Is The Sound’. Lovende recensies krijgen ze voor die plaat en we weten zeker dat je als liefhebber van Lacuna Coil je ook uit de voeten kan met de muziek van de Zwitsers. Zeker even meepakken dus!


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button