wo. 25 okt 2017
Lil Kleine

Status Programma Detail

UITVERKOCHT
  • hiphop

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00

Muziekcafé open: 

17:00

 

Helaas, het concert van Lil Kleine was binnen een uur uitverkocht. 
 

Er zijn nog wel kaarten voor Endless Inspiration in het Wilminktheater op 1 en 2 sep waar Lil kleine ook aanwezig zal zijn. Klik hier voor meer info en tickets.

 

LIL KLEINE - ALLEEN TOUR
Lil Kleine, de man waar niemand omheen kan. Sinds zijn doorbraak in 2015 verbreekt hij record na record. Eerder dit jaar kwam zijn tweede album ‘Alleen’ uit wat Nederland op zijn grondvesten deed schudden. Het album is inmiddels in totaal al ruim 130 miljoen keer gestreamd en dit aantal stijgt snel. Hoog tijd dus voor een nieuwe tour.

Dit najaar trekt hij het hele land door om zijn nieuwe album bij jou in de buurt ten gehore te brengen. Op woensdag 25 oktober 2017 staat hij bij ons in Metropool Hengelo.
Deuren open: 19.00uur
Start show: 20.00uur
Einde show: 22.00uur
 

Leeftijdsgrens?
Zeker. Ben je 14 jaar of ouder dan mag je zonder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je fan van Lil Kleine en nog geen 14 jaar? Dan moet er een volwassene mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa of oma of een andere vriend of familielid. Uiteraard geldt ook bij Metropool niet drinken onder de 18 en wordt er niet gerookt onder de 18. Hier wordt actief op gecontroleerd en hou je je niet aan onze huisregels dan sturen we je het pand uit. Bij twijfel hebben wij ook altijd gewoon gelijk.
 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button