vr. 26 okt 2018
Maan
  • pop

Locatie: 

Grolsch Zaal, Enschede
Willem Wilminkplein 2

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Maan de Steenwinkel
Alleen de naam al spreekt tot de verbeelding. En alleen haar voornaam is inmiddels voldoende. Noem haar naam en 80% van Nederland weet wie je bedoeld. Maan, winnares van The Voice Of Holland. Maan van Dance Dance Dance. Niet van de buis te meppen. Maar vanavond zie je Maan de zangeres. Van hits welteverstaan. Zoals deze.De Nederlandse Beyoncé?
Zo ver is het nog niet, maar Maan loopt over van ambitie, heeft een geweldige strot en wie haar verrichtingen in het eerder genoemde Dance Dance Dance heeft gevolgd weet inmiddels ook dat ze beter danst dan welke zangeres in Nederland ook. Het feit dat ze ook Nederlandse topproducers weet te strikken (Hardwell, Jack $hirak) pleit ook voor haar. Eigenlijk kent de 20 jarige zangeres binnen Nederland en België nu al geen gelijke meer. Maan is de “whole package”.

En nu de clubs!
Maan was al te zien in Ahoy, de Afas en zo ongeveer elke andere grote zaal in Nederland maar dan altijd als onderdeel van een show. In Hengelo was haar show eerder dit jaar stijf en ver in het voren uitverkocht. Maan maakte alle verwachtingen meer dan waar en dus verwelkomen we haar dit najaar met open armen in Enschede!
 

FB button