do. 07 dec 2017
Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Support: 

Laura
  • Pop / Nederlandstalig

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Martijn Fischer zingt Hazes.
En we mogen allemaal meezingen. Martijn kroop jarenlang in de huid van André Hazes. Eerst in de uiterst succesvolle musical “Hij Gelooft In Mij” en daarna ook nog in de film “Bloed Zweet & Tranen” waarmee hij een Gouden Kalf won. De acteur kent het repertoire van haver tot gort en komt door zijn rol als André goed beslagen ten ijs. Niet onbelangrijk: Fischer is een geweldige zanger die de nummers van Hazes eer aan doet!

Martijn Fischer komt vanavond met band een hele rits hits van Hazes zingen maar ook nummers die niet de Top 40 in werden gezongen door Nederlands grootste en bekendste volkszanger staan op de setlist. Mooie avond!


 

 


Support: Laura
Wat hebben Giel Beelen, Dotan en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van 'die flamboyante singer-songwriter met dat rode hoedje'.
Onder dat rode hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles 'Tot Snel' en 'Zoete Witte Wijn'. Wat volgens kenners het 'begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte'.

Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA de harten steelt van menig popliefhebber. In samenwerking met muzikaliteit van de Sub-Bass Group en het tekstgevoel van Bart Bremmers, werkt LAURA aan een debuutalbum waar je in 2017 niet aan ontkomt.


 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button