za. 13 mei 2017
Mister And Mississippi

Support: 

Adna
  • alternative

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Koerswijziging!
Twee platen met indiefolk speelde deze band vol. En ook de zalen stroomden vol voor Mister and Mississippi. Maar toen plaat drie er moest komen sloeg de twijfel toe. Terug naar de basis en een vergelijkbaar album als de twee succesplaten ervoor opnemen? Daar hadden ze eigenlijk niet zo veel trek in. Hadden ze eigenlijk überhaupt nog wel zin in de band? Nou dat dan weer wel maar het was wel tijd voor een koerswijziging. De (akoestische) gitaren gaan overboord en de synthesizers doen hun intrede! En ja, dat is voor sommige mensen vast even schrikken.Horen we hieronder nou gewoon pop?
Zo kan je het noemen maar daar hoef je je neus niet voor op te halen, en al helemaal niet als het zo lekker in elkaar zit. Mister and Mississippi is altijd al een liedjes band geweest, en of die overigens altijd goede liedjes, nu met een gitaar of met electronica wordt gemaakt hoeft niets uit te maken. En Mister and Mississippi live? We hebben geen idee maar het kan zo maar zijn dat je uitbundig gaat dansen. Wij kijken in elk geval reikhalzend uit naar die nieuwe plaat "Mirage" want Lush Loom, de nieuwe single, is echt heel fijn, dat kan je hierboven al horen. En de voorganger daarvan uit december vonden we ook al zo fijn. Minder folk, meer XX om maar even kort door de bocht te gaan maar oordeel vooral zelf. We gaan zeker kijken en we weten zeker dat we niet alleen zullen zijn deze avond!

 


Support: Adna
Deze melancholische Berlijnse lo-fi singer-songwriter heeft 3 albums in de zak en zit ondertussen over de 20 miljoen spotify streams. De vergelijking die wordt getrokken met Bon Iver en Daughter snappen wij helemaal en net als wij zijn ook KCRW,PigeonsandPlanes,NME en TheLineOfBestFit enthousiast. Op tijd komen om het mee te maken is het devies!

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo