Vandaag in Metropool

19:30 uur Zaal: Muziekcafé

Nieuw bevestigd

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Music & Movies: Jimi Hendrix
Live: The Von Trapps
Music & Movies
donderdag 23 oktober 2014
Locatie: 
Muziekcafé
Zaal open: 
17:00
Aanvang: 
19:30

Music&Movies: Jimi Hendrix
 

Ticket Incl. buffet: €15,-

 

Filmhuis Hengelo en Metropool presenteren: Jimi!

 

Jimi Hendrix mag dan al 44 jaar onder de groene zoden liggen, zijn muziek blijft springlevend! Jimi wordt algemeen erkend als een van de meest invloedrijke muzikanten van de 20e eeuw. Van Red Hot Chili Peppers tot John Mayer, van Stevie Ray Vaughan tot Prince en van Sting en Clapton tot Kravitz; allemaal zijn ze schatplichtig aan James Marshall Hendrix.

Daarom, en op speciaal verzoek van de jongste generatie Metropool-fans, een Music&Movies gewijd aan deze legendarische gitarist en singer/songwriter.

Het recept is inmiddels bekend: een film, in dit geval een prachtige en zelden vertoonde rockumentary uit 1973, met daaromheen livemuziek van huisband The Von Trapps.

En terwijl zij in de huid van The Experience en The Band of Gypsies kruipen, serveert maitre Ray bijpassend vreugdevoedsel zoals Voodoo Chilli met Little Chicken Wing. Sommelier Anjo schenkt daar een heerlijke Red House Wine bij.

 


Check hieronder de Jimi Quizzz en maak kans op een Music & Movies jaarkaart:

 

1. Er zijn ontelbaar veel albums met muziek van Jimi Hendrix te koop, maar hoeveel officiele studioalbums bracht de man tijdens zijn leven uit.

2. Noem de missing link tussen Jimi Hendrix en Frans Bauer.

3. Goed/Fout?

- Jimi was rechtshandig en speelde op een linkshandige gitaar.

- Lemmy (Motörhead) was de geheime minnaar van Jimi.

- Jimi was half Iers, kwart Cheyenne en kwart Afro-Amerikaans

 

Mail de antwoorden naar: info@filmhuishengelo.nl ovvv: Jimmy quizzz