vr. 26 okt 2018
Necrophobic

Support: 

The Shiva Hypothesis (CD release) + Anarchos
  • Blackened Death Metal

Locatie: 

Het Paradijs, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

20:00

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Zweedse extreme metal.
Daar tekent Necrophobic al een jaar of dertig voor. Het onlangs verschenen, ijzersterke Mark of the Necrogram betekent de terugkeer van een aantal oud-leden. Gitarist en songwriter Sebastian Ramstedt en tweede gitarist Johan Bergebäck zijn er weer bij en ook zanger van het eerste uur Anders Strokirk is sinds 2014 weer onderdeel van de band. Necrophobic had in de loop der jaren al geen moeite om trouw te blijven aan een ouderwets black/death metal geluid, maar met dit album lijkt het alsof er in 30 jaar niks verandert is. En dat is in dit geval een compliment!85 in de Aardschok.
De score voor de meest recente plaat die zich volgens de rescensent van het toonaangevende magazine kan meten met illustere voorgangers als Darkside en The Third Antichrist. Ook als het gas een beetje terug gaat weet de band nog te boeien, zoals op het hieronder te horen Tsar Bomba. Ken je Necrophobic nog niet maar ben je wel dol op de sound van bijvoorbeeld Dissection en Watain, dan zeker luisteren en afkomen natuurlijk!


 

 


Support: The Shiva Hypothesis + Anarchos
More bang for your buck vanavond. Want naast Necrophobic krijg je vanavond nog 2 bands voor je kiezen. Voor beide bands gelden de begrippen hard, bruut en strak als geen ander. Voor The Shiva Hypothesis is de avond extra feestelijk aangezien zij van deze geweldige gelegenheid gebruik maken om hun onlangs uitgebrachte CD live te presenteren. Neem echter vanavond ook zeker werk van Anarchos mee vanuit de merch stand want ook deze band zal het bloed harder laten pompen vanavond. Voorproefjes hieronder, op tijd komen dus!
 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button