Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Poppodium Metropool, Hengelo (Ov) | Industrieplein 10, Hengelo (Ov), Netherlands

Onstuimige tijden met waarvan Akte!
Theatercollectief Waarvan Akte!
IMPROVISATIETHEATER
woensdag 4 maart 2015
Locatie: 
Muziekcafé
Zaal open: 
20:00
Aanvang: 
20:30
FB button

Waarvan Akte! is een theatercollectief uit Twente. Waarvan Akte! laat verschillende vormen van improvisatie samenkomen zoals Theatersport, De vloer op (bekend van tv), Theater op het terras etc. Soms gaat het om een prachtige scène met veel emotie, soms een spel met heel veel humor. Een lach en een traan, rustig en snel. Alles is mogelijk en dat is wat improvisatietheater zo mooi en afwisselend maakt.

Zien waar de inspanningen van Waarvan Akte toe leiden? Dan ben je elke eerste woensdag van de maand welkom in ons Muziekcafé, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Theatercafé. In een prachtige setting, met iedere maand een ander thema, kun je onder het genot van een drankje genieten van Waarvan Akte!