vr. 10 nov 2017
Pain
Exclusieve NL show

Support: 

Corroded + Sawthis
  • Industrial metal

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Hypocisy, Lindemann…
Pain! Het zijn allemaal bands van Peter Tägtgren, een muzikant die in metalkringen wordt gezien als alleskunner, vernieuwer en gerenommeerd en invloedrijk producer. Tägtgren is eigenaar van de legendarische Abbyss studio in Zweden waar bands als Dimmu Borgir, Sabaton en Children Of Bodom graag gebruik maken van de kwaliteiten van deze muzikant. Want dat is Tägtren eigenlijk. In eerste instantie is hij frontman van het legendarische death metal gezelschap Hypocrisy, in een later stadium vormt hij een band met Rammstein zanger Till Lindemann (Lindemann) maar vanavond zie je hem met zijn eigen band Pain en als je van industrial metal houdt dan weet je dat dat absolute topklasse is!Industrial mét een orkestrale inslag.
Pain zoekt graag grenzen op. Genres zeggen Tägtgren niet veel en hij is er niet de persoon naar om zich te conformeren aan ongeschreven regels. Hij heeft zich al lang bewezen en het pionierswerk dat hij de afgelopen 35 jaar heeft geleverd stellen hem in de positie om platen te maken zoals hij dat wil. Het gaat niet om het bruutste of meest lompe geluid, maar om het beste geluid. Het resultaat is altijd verrassend maar vooral heel erg goed. Metal royalty deze avond en een absolute aanrader voor iedereen die iets met metal heeft!

 


Support acts: Corroded + Sawthis
Mooi vol programma vanavond want naast headliner Pain krijg je ook nog 2 lekkere voorprogramma’s. Corroded uit Zweden speelt 4 albums vol en haalt inspiratie bij bands als Black Sabbath en Machine Head. Sawthis komt dan weer uit de andere hoek van Europa namelijk Italië en zit in de thrashmetal hoek. Op tijd komen om niks te missen vanavond is aan te raden in elk geval!
 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button