ma. 31 dec 2018
Paradijs Passe-partout
Voor vijf tientjes naar 5 kleine zaal shows!!
  • fijnproeverspas

Locatie: 

Het Paradijs, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Fijnproever? De grote zaalvullers van volgend jaar nu al zien? Dan ben jij een echte Paradijsvogel! Want in onze kleine zaal het Paradijs kan je ze ontdekken: de grote sterren van morgen. In het verleden stonden ze er hoor: Indian Askin, Pauw, The Grand East, Dotan, Blaudzun, Kensington, en Chef’Special. En niet alleen nationale acts, ook internationale helden voelen zich niet te groot voor onze kleine zaal: Oscar and the Wolf,Together Pangea, Lonely The Brave, Skatalites, July Talk, Ben Caplan, Andy Cairns van Therapy?, Jason Isbell, Hugh Cornwell van The Stranglers; allemaal waren ze te zien. Genoeg te doen dus!

Wij bieden een select aantal connaiseurs en smaakpioniers de mogelijkheid om een Paradijs Passe Partout aan te schaffen. Voor 50 euro naar 5 concerten in onze kleine zaal. Een koopje natuurlijk! De passe partout is enkel te verkrijgen aan onze kassa. Interesse? Mail dan even naar opperparadijsvogel Rick via Rick@metropool.nl, hij legt je graag uit hoe je zo’n kaart kan bemachtigen en waar je rekening mee dient te houden als je je aanmeldt bij dit selecte gezelschap!

-Is een concert uitverkocht dan heb je ook met je passe partout geen toegang meer. Wel kan je natuurlijk in ruil voor een knipje alvast een kaart ophalen voor het concert is.
-Je mag per passe partout maximaal 2 kaarten voor 1 concert halen.
-Wordt een concert verplaatst van de kleine zaal naar de grote zaal of het café dan heb je met de passe partout ook gewoon toegang. Wordt een show van de grote naar de kleine zaal verplaatst dan wordt per geval even gekeken. Je kan dan contact opnemen met Metropool voor meer info.
-Passe partout kwijt? Vette pech, dan moet je een nieuwe kopen.
-Je mag je Passe Partout ook uitlenen aan een vriend of vriendin. Hoe je je tegoed opmaakt of wie dat doet maakt dus niet uit.
-Verder gelden voor onze paradijsvogels ook gewoon de algemene voorwaarden en huisregels. We zijn blij met je, maar je hebt verder geen privileges..