za. 24 feb 2018
The Pilgrims
Punksoulrock’nroll Tour
  • rock

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Die van White Men?
Precies die Pilgrims. Nou ja niet precies want inmiddels kent de band enkele personele wisselingen. Maar Reniet Vrieze, de zanger/gitarist die The Pilgrims is er nog altijd. En de stem ook. Ineens hoorden we weer iets van The Pilgrims vorig jaar. En hoe! Maar eerst die hit die iedereen kent en die de tand des tijds moeiteloos heeft doorstaan.In 2017 weer terug!
Van toch best een poos weg geweest. Tot verdriet van velen want de stem van Vrieze kent vele bewonderaars. Daaronder ook zijn eigen dochter die opmerkte dat ze haar vader nog nooit live had zien spelen. De rest is inmiddels geschiedenis. Wij hoorden ineens weer van The Pilgrims via Leo Blokhuis. Die had een paar Pilgrims te gast en toen werd dit liedje gespeeld. We waren gelijk weer bij de les!En nu weer de clubs én een cadeautje!
Want The Pilgrims hebben eerst lekker buiten gespeeld en een paar theaters gedaan afgelopen jaar. Smaakt naar meer en dus nu Metropool. In de concerten komt het complete muzikale spectrum van The Pilgrims aan bod: zowel rauwe, stevige rocksongs, als filmische, breekbare muziek. Nieuwe nummers zoals tranentrekker Hope In My Dreams en oude hits zoals White Men, Can’t Resist of Come Undone in een nieuw jasje. Gebracht door ervaren muzikanten bekend van bands als Silkstone, Jurk, Fréderique Spigt, Ruben Hoeke Band, Gingerpig, Niels Geusenbroek, Skelter en Birgit Schuurman. Met de nog altijd kenmerkende sexy rauwe stem van Reniet Vrieze. Bezoekers van het concert krijgen kosteloos een digitaal exemplaar van het nieuwe album van PunkSoulRock’nRoll. Dubbel feest dus op 24 februari!


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button