vr. 30 jun 2017
PopScool Concert
  • pop / rock

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

18:00

Aanvang: 

18:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link

Met trots kondigen we het 10 jarig bestaan aan van PopScool.

Het hele jaar (2017) staat in het teken van het jubileumjaar en 1 van de onderdelen is de jubileumtour.

 

We zijn in februari begonnen om de docenten te informeren over de nummers die de leerlingen kunnen instuderen en de voorbereiding is in volle gang.

In april en mei duiken we de oefenruimtes in met de leerlingen onder begeleiding van stagiaires (podiumacademie) en bandcoach Arthur Adam ten Cate.

Er zal een repertoire opgebouwd worden van 22 nummer uit de afgelopen 10 jaar. De meest opvallende nummers uit deze jaren zullen de revue passeren.

Tevens hebben we contact gelegd met verschillende basisscholen om te kijken of er interesse is om een popkoor op te zetten met kinderen uit de bovenbouw. Het ziet er naar uit dat er verschillende scholen geïnteresseerd zijn. We gaan aan de slag met die popkoren om nummers in te studeren en ze kunnen de liedjes tijdens het concert in Metropool ten gehore brengen.

 

Het hoogtepunt van de tour is het concert in thuishaven Metropool, we besteden dan tevens aandacht aan de prijsuitreiking, want de leerlingen van PopScool kunnen een actieposter voor de raam hangen. Wanneer zij of hun ouders er een foto van maken en PopScool Twente op Facebook taggen, kan men een PS 4 winnen. De winnaar wordt in Metropool bekend gemaakt.

 

Op het podium kunnen we de samengestelde bands vinden, de vaste bands van PopScool, de vocal groepen, popkoren van basisscholen en verschillende singer-songwriters. Er worden verschillende nummers gespeeld van bands zoals: Justin Timberlake, Rihanna, Duffy, Kenny B en vele anderen.
 


 


 


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo