Vandaag in Metropool

20:00 uur Zaal: Muziekcafé
22:00 uur Zaal: Jupiler Stage

Nieuw bevestigd

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

PopScool In De Lift: Superstijl editie
pop
rock
funk
soul
dance
vrijdag 28 november 2014
Locatie: 
Muziekcafé
Zaal open: 
19:30
Aanvang: 
20:00

Zowel Metropool als PopScool hebben een gemeenschappelijk doel. We willen allebei jong talent een podium bieden. Door de krachten te bundelen, zijn we tot een heel mooi concept gekomen: PopScool in de lift.

Tussen 20.00-21.00 uur zullen docenten een optreden verzorgen. Ze zullen een breed repertoire ten gehore brengen dat varieert tussen pop-soul en country-funk. Om 21.00 uur is het tijd voor de huisband van de avond. Dit zijn studenten van Artez, de band is o.l.v. PopScool docent Daan de Jong.
Het thema van deze avond is gekoppeld aan het thema 'Superstijl' in de Jupiler stage (grote zaal Metropool). Je bent als publiek bepalend voor de stijl die de band speelt op deze avond. Door middel van een stemming van het publiek, zal de band de meest gekozen stijl gaan spelen. De stijlen waaruit je kan kiezen liggen vast en zijn: Motown Soul, Dance, Reggae en Akoestisch. Het kan dus goed zijn dat je een vette rockplaat hoort in een dance jasje.