do. 26 apr 2018
Racoon

Support: 

Will Knox
  • pop

Status Programma Detail

UITVERKOCHT

Locatie: 

Jupiler Stage, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00

Muziekcafé open: 

17:00

Generale repetitie.
We kunnen ons er niet zo veel bij voorstellen maar we noemen dit concert van Racoon maar even zo voor het gemak. De band Racoon hoeven we niet meer voor te stellen in elk geval want één van de populairste Nederlandse bands van de afgelopen 20 jaar.
Die populariteit uit zich natuurlijk in hits (hieronder zie je slechts het topje van de ijsberg) en het grote aantal uitverkochte concerten door het hele land. Staat de band in Hengelo dan zit de zaal vol, zetten we de band in Hertme neer dan zit het vol en blijft het vol, ook als het met bakken uit de hemel komt.
Racoon staat 2 dagen na dit concert in Hengelo in een zaal die net iets groter is als de onze: de Ziggo Dome, vandaar dat we het een beetje gekscherend hebben over een generale repetitie. Maar een band met deze staat van dienst, die alles al eens hebben gezien en hebben meegemaakt, is klaar voor elke locatie. De band heeft een nieuw album en een nieuwe bassist maar gaat ouderwets de zaal plat spelen vanavond. Daar kan je getuige van zijn als je ervoor zorgt dat je je kaarten op tijd in huis hebt. Wekker zetten dus zaterdag! 


Support: Will Knox.
Will Knox is een singer-songwriter uit London die sterke banden met Nederland heeft. Als schrijver heeft hij al samengewerkt met vele Hollandse topartiesten als Miss Montreal, Vinchenzo en Dotan, waarmee hij ook een BUMA/STEMRA award won. Vorig jaar bracht hij het album ‘The River Ink’ uit in een uitverkochte Paradiso, en kwam hij in de Nederlandse Album Top 40 te staan. Will speelde in het voorprogramma van BLØF in Paradiso, op Concert at Sea en vanavond bij Racoon!

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo