vr. 05 jan 2018
Roots Rock Reggae: Gideon Family (UK)
Powered by Royal Zionhighness Radio & Bambambiddybongbong

Support: 

Esta Selekta
DJ Dave
  • reggae

Locatie: 

Muziekcafé

Zaal open: 

21:00

Aanvang: 

21:00

Je jaar inluiden met positive vibrations? Welkom dan bij Roots Rock Reggae in het Muziekcafé! Voor iedereen die dol is op reggae van vroeger en nu. Je hoort namelijk niet alleen de gevestigde namen van weleer maar ook de nieuwste tunes straight from Jamaica. Er gebeurt namelijk nog heel veel op het gebied van reggae. DJ Dave (Royal Zion Highness Radio, Herbalize It) en Esta Selekta weten dat als geen ander en draaien dus graag de classics voor je maar laten je ook kennis maken met alle nieuwe irie vibes!

En niet alleen dj's, ook live muziek in het huis vanavond. Gideon Family komt in volle glorie het gedachtegoed van Marcus Garvey en Haille Selassie prediken maar zonder opgeheven vingertjes. Rootsreggae met een ouderwetse feel maar met een modern geluid en een positieve boodschap.

JAH Love Creationz zal er zijn met kleding voor alle rasta's en je kan vanavond ook nog lekker eten!
De sneeuw kan zo maar 1 meter hoog voor de deur staan op 5 januari. Laat het je als liefhebber van het genre niet weerhouden om hier vanavond bij te zijn want het wordt een te gekke avond en je swingt je wintertenen vanzelf warm! Voorproefjes hieronder.