Nieuw bevestigd

29/05/15

André Manuel's The Greatest Show On Earth

03/10/15

Bökkers

02/10/15

Saybia

14/11/15

Douwe Bob

22/10/15

Zappa plays Zappa

03/10/15

Extince

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Poppodium Metropool, Hengelo (Ov) | Industrieplein 10, Hengelo (Ov), Netherlands

Rory Block - Farewell Tour
Support: 
High South
blues
woensdag 29 april 2015
Locatie: 
Het Paradijs
Zaal open: 
19:30
Aanvang: 
20:30

Lovin’ Whiskey!
Met dat mooie liedje vestigde Rory in één klap haar naam bij het grote publiek. Fijnproevers wisten toen al dat Rory prachtig zingt en uitzonderlijk gitaar speelt.Farewell Tour?
Rory hangt de gitaar aan de wilgen. Nog één keer gaat ze op tour in de lente van 2015 en daarna is het gedaan. Wij laten de kans om Rory voor een laatste keer te zien niet aan ons reukorgaan voorbij gaan en riepen dus volmondig ja toen de mogelijkheid kwam om haar te boeken. Daar zijn we onszelf nu al dankbaar voor. Onder meer hierom:Niet missen dus!
Rory kreeg de blues en de folk met de paplepel naar binnen gegoten. In huize Block waren grootheden als Dylan, Taj Mahal en John Sebastian zo ongeveer meubilair. Gitaarles krijgt ze van o.a. Mississippi John Hurt, Reverend Gary Davis, Son House en Skip James. Haar geluid is uniek en brengt haar over de hele wereld en ze wint vijf keer de prestigieuze W.C. Handy award. Deze markante vrouw die met haar indrukwekkende stem, haar virtuoos ingetogen gitaarspel en haar innemende persoonlijkheid de blues toegankelijk heeft gemaakt mag je gerust een icoon noemen. Een icoon zien en horen kan nog één keer op 29 april 2015. Wij hebben er al speciaal een 2015 agenda voor gekocht.