Vandaag in Metropool

20:30 uur Zaal: Het Paradijs

Nieuw bevestigd

29/06/14

Nile

14/06/14

Mezzoforte

19/09/14

Dewolff

08/11/14

Gers Pardoel

25/10/14

Go Back To The Zoo

06/12/14

Kensington

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Salisbury & Villa Zeno
The East Unleashed Tour 2014
pop / rock
donderdag 24 april 2014
Locatie: 
Het Paradijs
Zaal open: 
20:00
Aanvang: 
20:30

De twee meest veelbelovende bands uit het Oosten van Nederland bundelen hun krachten en gaan samen op tour. De tour start in april met de album release van Villa Zeno en eindigt in mei met de single release van Salisbury.

 

 

 

Salisbury
Salisbury is de Nederlandse band rondom de Amerikaanse frontman Kristian Salisbury. Ze koppelen het gevoel van Jeff Buckley aan de rock van Radiohead, zonder dat ze hierbij hun eigen geluid verliezen. Contrast is een belangrijk kenmerk van Salisbury. De muziek gaat van intiem naar uitbundig en van ongepolijst naar clean. Dit komt het best tot zen recht bij één van hun energieke liveshows!

 

 

 

Villa Zeno Zeno
Cool, Creatief, Catchy!!

Met het aankomende debuutalbum slaat Villa Zeno een nieuwe richting in. De liedjes zijn kleiner, groter, viezer en vetter. De energie en dansbaarheid zijn er nog altijd, maar het experiment is aangegaan. Het daagt uit en het is Catchy. Villa Zeno haalt alles uit de kast en schuwt ook synthesizers, blazers, strijkers, computers, vrouwenstemmen en drumloops niet. Dat de bandleden zijn geboren in vier verschillende decennia, hoor je terug in het unieke bandgeluid. In hun muziek worden de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s op subtiele wijze verenigd. Ook op het podium smelt hun jeugdige energie feilloos samen met jarenlange muzikale ervaring.