za. 23 sep 2017
Sass Jordan

Support: 

  • rock

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Van die rock classic?
Over deze Sass hebben we het in dit geval. En dan gaat het dus om deze rockklassieker! Dit nummer is afkomstig van het album Rats uit 1994, maar verwacht ook veel van de voorganger van deze plaat. Racine, de plaat in kwestie, kwam namelijk precies 25 jaar geleden uit!Lekkere strot!
Vinden wij ook. En wij niet alleen maar ook muzikale zwaargewichten als Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen, Carlos Santana en Joe Cocker. En niet zo lang geleden speelde ze even een moppie mee met de Foo Fighters in Toronto. Beeldkwaliteit is een beetje sketchy, maar je hoort wel waarom Sass zo goed ligt bij haar collega’s!Canadese toch?
Ja dat optreden met de Foo fighters was een thuiswedstrijd. Maar nu is het tijd om ook te scoren in uitwedstrijden voor Sass.dat deed ze twee jaar geleden al eens toen ze binnen korte tijd onze kleine zaal uitverkocht. De tourbus wordt weer opgepoetst en ze gaat Europa laten horen dat ze één van de meest indrukwekkende vrouwelijke rock- en bluesvocalisten is. Liefhebbers van de betere femal-fronted rock kunnen zich in de handjes gaan wrijven met Sass in het vooruitzicht!

 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo