Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Poppodium Metropool, Hengelo (Ov) | Industrieplein 10, Hengelo (Ov), Netherlands

Siësta Reünie
Support: 
Siësta Reunion Band
Forzafunk
EFUS
Sapa Lawang o.l.v. Nippy Noya
DJ Paul
Siësta Muziek
zaterdag 15 juni 2013
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
16:00
Aanvang: 
16:00

Het is alweer 5 jaar geleden dat de laatste Siësta Reünie werd gehouden.

Het was een groot succes en de organisatie maakt zich nu op voor de 3e Reünie, die op 15 Juni 2013 zal worden gehouden in Metropool.

10 jaar geleden was de eerste Reünie een feit in het Jongerencentrum Radar. Het was een gigantisch feest om alle oud bezoekers en sympathisanten weer te zien. Het gevoel van saamhorigheid, gelijkgestemdheid en (hedendaags zeer actueel) wederzijds begrip en respect.

En natuurlijk het belangrijkste….het party gevoel…FEEST DUS!

De tweede Reünie in 2008 in het oude Metropool, werd een nog groter evenement, met meer bezoekers, vooral aangevuld met degenen die de 1e reünie hebben gemist. Het was wederom een geslaagde party met nagenoeg dezelfde ingrediënten, die de eerste Reünie bevatte; veel muziek, ontmoetingen, oude foto’s , herinneringen, herdenkingen, oude liefdes, nieuwe liefdes, lots of fun en eten en drinken.

Na deze Reünie was er een grote behoefte dit evenement jaarlijks te laten terugkeren. Alhoewel heel verleidelijk, hebben we als organisatie gemeend hier niet aan toe te geven. We zien teveel festijnen stranden, door ze te snel te herhalen. Het maakt ze zo gewoon en voorspelbaar. De kracht van de Reünie zit in het verlangen naar……en dan is 5 jaar wachten net lang genoeg voor een waanzinnige ontlading vormgegeven in een “FEEST DER HERKENNING”.

 

Toegang tot 16 jaar: € 4,-
Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via deze website, bij Metropool aan de dagkassa (ma - vr 12:30 - 17:30u of tijdens concerten) of via de organisatie.

 

 

 


Voorkom teleurstelling en reserveer uw tafel, want vol = vol.
Reserveren kan tot a.s. vrijdag 17:00u via productie@metropool.nl
De keuken is zaterdag geopend van 17:00 tot 20:00u.