Vandaag in Metropool

21:00 uur Zaal: Het Paradijs

Nieuw bevestigd

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Soonar - EP release
In De Lift
Support: 
DJ Rick (Tjolk)
alternative
donderdag 29 januari 2015
Locatie: 
Het Paradijs
Zaal open: 
20:30
Aanvang: 
21:00

SOONAR
vroeger had je Ro-Robot. We spreken hier bewust over vroeger want Ro-Robot bestaat niet meer. SOONAR bestaat uit een aantal oud-leden van Ro-Robot. En uit een lid dat nog nooit van Ro-Robot gehoord had.
Gitaarbands uit de jaren 80 en 90. Dat staat veel op in het tourbusje van SOONAR. Van wave tot alternative. Sonic Youth, My Bloody Valentine, Dinosaur Jr. en Joy Division.Dat soort werk.
Inmiddels hebben al die invloeden geleid tot een EP. "Excellent Man" is deze gedoopt en die presenteren de mannen met trots op 29 januari. Vijf noisy alt-gitaarrocksongs met kop en staart. Dj Rick van Tjolk Everything 80's is er trouwens ook om al die invloeden voor en na het concert te draaien, een unicum want normaal gesproken draait hij alleen jaren 80 plaatjes.Dat wordt dus een mooie avond nieuwe nummers ontdekken!
De pers mocht al even luisteren:
Dave Allison – Custom Made Music.: „Tracks sound awesome, wonderful production”
Theo Ploeg – Gonzo Circus.: „Goede liedjes, precies genoeg noise"