Vandaag in Metropool

22:00 uur Zaal: Jupiler Stage

Nieuw bevestigd

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Superstijl
dance
vrijdag 28 november 2014
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
22:00
Aanvang: 
22:00

We hebben ons een aap uit de kont gelachen hier tijdens de vorige editie van Superstijl hier. En omdat lachen gezond is gaan we al die apen opnieuw vangen want op … komt Superstijl terug naar Metropool. Democratie op de dansvloer!
Tijdens Superstijl bepaal je zelf op welke muziekstijl je een kwartier lang je billen gaat laten schudden. Bij binnekomst ontvang je een digitaal stemformulier en daarmee mag je elk kwartier je stem uitbrengen op één van de genres die getoond worden op een groot videoscherm achter de dj’s. Hier zie je ook welk genre aan kop gaat en hoeveel stemmen je moet ronselen om jou genre als winnaar uit de bus te laten komen. Na het sluiten van de stembus hoor je een kwartier lang de winnaar en kan je op een nieuwe selectie stemmen. Een supertof concept!

De mannen van Superstijl hebben hun concept tot in de puntjes geperfectioneerd en als je de afgelopen tijd wel eens een festival hebt bezocht dan is de kans groot dat je de heren al eens bent tegen gekomen. Is dat niet het geval kom dan vooral vanavond langs en laat je stem horen!

 

Minimumleeftijd: 18+ | Eindtijd: 04:00u